Lietiniai su rūgštynėmis

Lietiniai su rūgštynėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rūgštynės, 3 saujos
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.8 stiklinės
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Iš kiaušinių, pieno, miltų bei druskos užmaišome blynų tešlą.
Kepame paprastus lietinius blynus.
Rūgštynes nuplauname, apipjaustome kietus kotelius.
Taip paruoštas rūgštynes (be jokių priedų) tiesiog po tris, keturis lapelius įvyniojame į lietinį blyną.
Kiekvieną blyną apkepame keptuvėje su aliejumi.
Apkepame pakankamai karštai, nes kuo ilgiau paskrudinsime, tuo įdaras bus skanesnis.
Blynus patiekiame karštus, pabarstytus paprasčiausiu cukrumi (ne cukraus pudra, o paprastu rafinadu, kad valgant blynus, cukrus traškėtų tarp dantų).
Patikėkite - skanu beprotiškai.
Atrodo, kad valgai blynelius su kažkokia egzotiška uogiene!
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Daiva Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Alina
2011-10-12 15:00
Siandien juos iskepiau tikrai LAAAAABAI skanu, tik as i tesla dejau truputi cukraus ir ant rugstyniu trupuciuka pabarsciau.
gediminas
2010-08-10 13:40
VISIEM ZINOMI, BET NESUDETINGI