Lietiniai su mėsa pagal Robertą

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, virtas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Pienas, tiek, kad gautųsi skystoka tešla
- Druska
- Aliejus
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Iš pieno, miltų, kiaušinių ir drusko sumaišome lietinių tešlą.
Pasidarome įdarą iš svogūno, kiaulienos faršo, druskos bei pipirų.
Nepilną samtį tešlos liejame į įkaitintą keptuvę, iškepame.
Į iškeptą lietinį dedame kaupiną šaukštą įdaro, suvyniojame (dedame mėsytę arčiau krašto, tada lenkiame iš šonų į vidurį, tada tą galą kur su mėsa užlenkiame į vidurį ir dar kartelį lenkiame – gaunasi pailgi stačiakampiai).
Pagamintus lietinius apkepiname iš abiejų pusių ir tiekiame į stalą su norimu padažu (grietine, majonezu ar kt).
Skanaus !
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-04-20 12:52
O mėsa reikia pakepti pries dedant i blynus ar žalia dėti mėsą
2016-08-10 14:35
Kiek mazdaug pieno gramais pilate
2016-08-10 14:34
Kaip su mesa nupirkus ji jau isvirta buna
2015-12-15 17:42
labai skanu skanumelis
2021-01-09 12:59