Lietiniai su mėsa pagal Robertą

Lietiniai su mėsa pagal Robertą
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, virtas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Pienas, tiek, kad gautųsi skystoka tešla
  • Druska
  • Aliejus
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Iš pieno, miltų, kiaušinių ir drusko sumaišome lietinių tešlą.
Pasidarome įdarą iš svogūno, kiaulienos faršo, druskos bei pipirų.
Nepilną samtį tešlos liejame į įkaitintą keptuvę, iškepame.
Į iškeptą lietinį dedame kaupiną šaukštą įdaro, suvyniojame (dedame mėsytę arčiau krašto, tada lenkiame iš šonų į vidurį, tada tą galą kur su mėsa užlenkiame į vidurį ir dar kartelį lenkiame – gaunasi pailgi stačiakampiai).
Pagamintus lietinius apkepiname iš abiejų pusių ir tiekiame į stalą su norimu padažu (grietine, majonezu ar kt).
Skanaus !

Receptą atsiuntė: Roberta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saulius
2021-01-09 12:59
Durniu laivas tai kur receptas lietinio blynu nuo vaikystes mokam issikept
Milda
2020-04-20 12:52
O mėsa reikia pakepti pries dedant i blynus ar žalia dėti mėsą
Donata
2016-08-10 14:35
Kiek mazdaug pieno gramais pilate
Donata
2016-08-10 14:34
Kaip su mesa nupirkus ji jau isvirta buna
loretute
2015-12-15 17:42
labai skanu skanumelis