Lietiniai su malta mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Čili, milteliai
- Mėsa, malta, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje pakepinamas faršas, dedama stambiai tarkuota morka, kubeliais pjaustyti pomidorai ir svogūnas. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Dedamas pomidorų padažas, prieskoniai. Dar pakaitinama.
Ant iškeptų didelių lietinių dedamas šaukštas gautos masės ir tolygiai paskirstomas ant viso lietinio. Lietinis susukamas į ritinuką.
Gautieji suktinukai dar apkepami karštoje keptuvėje.
Patiekiami karšti.
Gero apetito.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-10-27 10:04
Komikai!!! Lietiniai su mėsa! Dadejo čili morkų ir išrado dviratį!
2015-02-05 20:05
Tikėjausi, kad bus skanesni, bet suvalgiau. Daugiau nebedarysiu.
2012-04-15 13:37
Vakar gaminau ir galiu pasakyti tik geriausius atsiliepimus. Padariau 6 blynus dviems zmonems ir mudu suvalge baisiausiai dar norejom. Tiesa valgem juos su grietine, labai labai tiko
Butinai recepta rasausi i savo uzrasus. Aciu labai 


2011-09-20 16:04
yra ir tokiu,kaip Sandra, 10 balu uz grozi lietinuku duoda......as vertinu skoni labiau
k:

2021-03-24 23:38