Lietiniai su malta mėsa

Lietiniai su malta mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Čili, milteliai
  • Mėsa, malta, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje pakepinamas faršas, dedama stambiai tarkuota morka, kubeliais pjaustyti pomidorai ir svogūnas. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Dedamas pomidorų padažas, prieskoniai. Dar pakaitinama.
Ant iškeptų didelių lietinių dedamas šaukštas gautos masės ir tolygiai paskirstomas ant viso lietinio. Lietinis susukamas į ritinuką.
Gautieji suktinukai dar apkepami karštoje keptuvėje.
Patiekiami karšti.
Gero apetito.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-24 23:38
Vyrui labai, labai patiko
Jonas
2019-10-27 10:04
Komikai!!! Lietiniai su mėsa! Dadejo čili morkų ir išrado dviratį!
Citrusinė
2015-02-05 20:05
Tikėjausi, kad bus skanesni, bet suvalgiau. Daugiau nebedarysiu.
ieva
2012-04-15 13:37
Vakar gaminau ir galiu pasakyti tik geriausius atsiliepimus. Padariau 6 blynus dviems zmonems ir mudu suvalge baisiausiai dar norejom. Tiesa valgem juos su grietine, labai labai tiko Butinai recepta rasausi i savo uzrasus. Aciu labai
dovile
2011-09-20 16:04
yra ir tokiu,kaip Sandra, 10 balu uz grozi lietinuku duoda......as vertinu skoni labiau k: