Lietiniai blynai su vištienos ir grybų įdaru

Lietiniai blynai su vištienos ir grybų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Paprika, raudonoji, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Pienas, 3 stiklinės
  • Pievagrybiai, 30 gramų
  • Pienas, 25 gramai
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
Gaminimo instrukcija:

Iš pieno, 2 kiaušinių, šiek tiek druskos bei miltų užmaišoma lietinių blynų tešlą.
Tešla šaukštu pilama į įkaitusią keptuvę su aliejumi, paskirstoma po visą keptuvės plotą ir kepami lietiniai blynai.
Vištiena supjaustoma kubeliais, pabarstoma druska bei pipirais ir pakepinama keptuvėje su aliejumi.
Paprikos, svogūnai bei grybai supjaustomi kubeliais.
Vištienai apkepus, į keptuvę sudedama paprika ir patroškinama keletą min.
Tuomet sudedami į keptuvę svogūnai bei grybai ir viskas gerai patroškinama.
Ištroškinus, paliekama atvėsti.
Sūris sutarkuojamas ir sumaišomas su patroškintomis daržovėmis, vištiena bei grybais.
Viskas paskaninama bazilikais ir gerai išmaišoma.
Ant kiekvieno blyno dedama po 2 šaukštus įdaro, suvyniojama, apvoliojame plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama keptuvėje su aliejumi.
Patiekiami šilti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
to Lina
2014-10-05 14:33
as irgi ilga laiką nemokėjau lietinių kepti, bet Google radau Beatos lietiniu blynu receptą, puikiai gavosi
Gelija
2013-07-14 22:22
Aš irgi ne LT,bet su blynais nėra problemų.Kepu iš nebalintų miltų lietinius ir viskas gerai.Galiu tik patarti tokį lietiniams receptą:1 stikl. miltų(250 ml.),1stikl. pieno,0,5 stikl. vandens,2 kiaušiniai,po 0,5 a.š. druskos ir 1v.š. cukraus-gerai išmaišyti ir palikti 30 min. kambario temperatūroje tešlą brinkimui.Po to pilame 2-3 v.š. aliejaus,perkošiame per sietelį tešlos mišinį,įkaitintą keptuvę sutepame aliejumi!!!,o ne pilame aliejaus!!!Jei turite gabaliuką lašinukų,sutepkite keptuvę lašinukais,pilkite tešlą ir kepkite lietinius.Jei tešla bus per tiršta,įpilkite truputį pieno arba vandens.Skanaus.
Lina
2013-04-25 03:06
Mielos seimininkes(ai), galit juoktis nesijuoke, bet as nemoku kepti lietiniu blynu! Galiu net desras rukinti, sukti vyniotinius, bet butent lietiniu-NE... Niekada ju nemegau, bet gal vaikai pamegtu.Uz tai labai noriu ismokti. As viska dariau pagal recepta jau kelis kartus, mazai aliejaus, gerai ikaitinta keptuve, bet jie man suplysta. Atsimenu mano mama darydavo tik su vandeniu ir miltais (jei mano atmintis manes neapgauna), varte kaip norejo, dejo i juos ka norejo. Gal miltai ne tokie? (as ne is Lietuvos)? Nesigauna nors uzsimusk!!! Patarkit prasau, ir detaliai paaiskinkit kaip ir ka daryti. Kokio karstumo keptuve ir t.t Dekoju uz pagalba!!!
dovile
2013-04-06 11:39
as ir darau panasiai tik pas mane ydaras smulkei pjaustyta paukstiena,svogunas smulkei supjaustytas,suris tarkuotas ir morkyte smulkia tarka tarkuota!labai mano seimai patinka skanus!super
(anonimas)
2012-08-04 14:27
Labai gardus blynai