Lietiniai blynai su šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Soda, 1 žiupsnelis
- Varškė, 500 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Šokoladas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Į miltus įmušami kiaušiniai, maišant pilamas pienas, beriama soda, pasūdoma, gerai išplakama.
Keptuvė įkaitinama.
Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
Kai pagelsta — apverčiama.Įdarui varškė pertrinama su cukrumi ir šokolado gabaliukais.
Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami.
Prieš tiekiant dar apkepinami.
Patiekiant apipilti ištirpintu šokoladu.
» Rašyti komentarą