Lietiniai blynai su šokoladu

Lietiniai blynai su šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Soda, 1 žiupsnelis
  • Varškė, 500 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Šokoladas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į miltus įmušami kiaušiniai, maišant pilamas pienas, beriama soda, pasūdoma, gerai išplakama.
    Keptuvė įkaitinama.
    Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
    Kai pagelsta — apverčiama.

  2. Įdarui varškė pertrinama su cukrumi ir šokolado gabaliukais.

  3. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami.
    Prieš tiekiant dar apkepinami.
    Patiekiant apipilti ištirpintu šokoladu.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą