Lietiniai blynai su priedais

Lietiniai blynai su priedais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai, smulkinti
  • Paprika, geltonoji, 1 vienetas
  • Paprika, oranžinė, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Pievagrybiai, 6 vienetai
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Sviestas, 100 gramų
  • Pasukos, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Atskirkite baltymus nuo trynių.
Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
to>bandytoja
2015-05-30 14:55
uzjauciu tavo vyra, turint tokia namu seimininke....
Kaunietis - bandytojai
2015-05-30 12:53
Blogam šokėjui ir kiaušai trukdo.
bandytoja
2015-03-04 11:34
Kažkokia nesąmonė - sumaišius sviestą, trynius ir miltus gavosi tešla, kurią rankomis galima minkyti, o ne šluotele išmaišyti, po to supylus likusius produktus niekaip neišsiplakė, liko gabaliukai, juk sviestas sustingo.