Lietiniai blynai su priedais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Krapai, smulkinti
- Paprika, geltonoji, 1 vienetas
- Paprika, oranžinė, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Pievagrybiai, 6 vienetai
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Sviestas, 100 gramų
- Pasukos, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Atskirkite baltymus nuo trynių.
Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-30 12:53
Blogam šokėjui ir kiaušai trukdo.
2015-03-04 11:34
Kažkokia nesąmonė - sumaišius sviestą, trynius ir miltus gavosi tešla, kurią rankomis galima minkyti, o ne šluotele išmaišyti, po to supylus likusius produktus niekaip neišsiplakė, liko gabaliukai, juk sviestas sustingo.
2015-05-30 14:55