Lietiniai blynai su kepintais obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, rudasis, 3 valgomieji šaukštai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Pienas, 500 mililitrų
- Vanduo, 350 mililitrų
- Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, + truputį kepimui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, pienu bei 300 ml vandens.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Galiausiai į tešlą įmaišome aliejų ir iškepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus lietinius blynus.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su 50 ml vandens.
Į tą patį puodą sudedame medų, rudąjį cukrų, cinamoną bei citrinų sultis ir pakaitiname, kol obuoliai apverda, suminkštėja ir viskas susimaišo į vientisą masę.
Obuolių masę tepame ant iškeptų blynų ir kiekvieną blyną po du kartus perlenkiame.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą