Lietiniai blynai su kepintais obuoliais

Lietiniai blynai su kepintais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, rudasis, 3 valgomieji šaukštai
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Vanduo, 350 mililitrų
  • Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, + truputį kepimui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, pienu bei 300 ml vandens.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Galiausiai į tešlą įmaišome aliejų ir iškepame keptuvėje su šiek tiek aliejaus lietinius blynus.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su 50 ml vandens.
Į tą patį puodą sudedame medų, rudąjį cukrų, cinamoną bei citrinų sultis ir pakaitiname, kol obuoliai apverda, suminkštėja ir viskas susimaišo į vientisą masę.
Obuolių masę tepame ant iškeptų blynų ir kiekvieną blyną po du kartus perlenkiame.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą