Lietiniai blynai su citrininio kremo įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, šaldytos/šviežios, 2 stiklinės
- Cukraus pudra
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Soda, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
- Sviestas, ištirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 stiklinės
- Pudingas, vanilinis, pakelis, 1 vienetas
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Lietinių tešlai sumaišome kiaušinius, sviestą, 0,5 stiklinės pieno, cukrų, sodą bei miltus.
Įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilame į keptuvę 2 šaukštus tešlos, paskirstome per visą keptuvės plotą ir gražiai apkepame blyną iš abiejų pusių. Taip iškepame visą tešlą.
Į dubenį sudedame grietinę, 0,5 stiklinės pieno, citrinos žievelę, citrinos sultis bei, pagal instrukcijas ant pakelio, paruoštą pudingą ir viską gerai išmaišome.
Ant kiekvieno iškepto blyno dedame po maždaug 0,2 stiklinės paruošto įdaro, suvyniojame ir patiekiame su avietėmis, apibarsčius cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-04 14:07
O kiek maždaug blynų išeina? Nes mes mokykloje turėsime gaminti o aš nežinau kiek čia ko reikės kad nebūtų per mažai


2015-11-25 14:07