Lietiniai blynai su bananine varške ir braškėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, 1 vienetas
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Soda, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Varškė, 400 gramų
- Braškės, konservuotos/šviežios, 450 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Grietinė, 8 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Iš 2 kiaušinių, pieno, miltų, sodos bei žiupsnelio druskos užmaišome tešlą blynams.
Gautą tešlą šaukštu pilame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir iš baiejų pusių apkepame lietinius blynus.
Viename dubenyje sumaišome varškę, trintą nuluptą bananą, 4 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus cukraus.
Ant kiekvieno blyno dedame po 1,5 šaukšto varškės įdaro, ant varškės išdėliojame nuplautas braškes (aš naudojau konservuotas iš kompoto) ir suvyniojame į ritinėlį.
Suvyniotus blynus dedame į lėkštes ir patiekiame su iš 4 šaukštų grietinės ir 2 šaukštų cukraus sumaišytu padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-31 15:13
O kai suvinioji vel isnaujo pakept ju nereikia??
2018-06-10 01:52