Lietiniai blynai su bananine varške ir braškėmis

Lietiniai blynai su bananine varške ir braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 1 vienetas
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Soda, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Varškė, 400 gramų
  • Braškės, konservuotos/šviežios, 450 gramų
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Grietinė, 8 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Iš 2 kiaušinių, pieno, miltų, sodos bei žiupsnelio druskos užmaišome tešlą blynams.
Gautą tešlą šaukštu pilame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir iš baiejų pusių apkepame lietinius blynus.
Viename dubenyje sumaišome varškę, trintą nuluptą bananą, 4 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus cukraus.
Ant kiekvieno blyno dedame po 1,5 šaukšto varškės įdaro, ant varškės išdėliojame nuplautas braškes (aš naudojau konservuotas iš kompoto) ir suvyniojame į ritinėlį.
Suvyniotus blynus dedame į lėkštes ir patiekiame su iš 4 šaukštų grietinės ir 2 šaukštų cukraus sumaišytu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jolita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Hmm
2018-06-10 01:52
O jie tikrai skanus salti ? Pakepti ju nereiketu ?
rima
2012-07-31 15:13
O kai suvinioji vel isnaujo pakept ju nereikia??