Lietiniai blynai su aguonomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 0.5 stiklinės
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Aliejus
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su pienu, grietine, aguonomis ir miltais (turite gauti panašaus tirštumo tešlą, kaip paprastiems lietiniams blynams).
Iš tešlos iškepkite lietinius, susukite juos į vamzdelius ir patiekite su mėgstama uogiene ar padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-02-24 11:02
Vieni iš skaniausių blynų, vyras labai mėgsta ir be nieko juos valgyti, ir su uogiene ar šaldytomis uogomis, ir įsukus varškę į vidų 

2011-09-18 18:47
Skanu.
Išbandžiau pusryčiams.

2021-04-10 12:11