Lietiniai blynai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 220 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Vanduo, 350 mililitrų
- Druska
- Aliejus, saulėgrąžų arba alyvuogių, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakite su druska ir cukrumi. Į kiaušinio plakinį įpilkite pieno ir aliejaus. Lengvai išplakite iki vientisos masės.
Tuomet į kiaušinio, pieno ir aliejaus plakinį suberkite miltus ir išmaišykite. Tešla išeis gana tiršta.
Tešlą, po truputį į ją pilant vandenį, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turi gautis riebios grietinėlės konsistencijos.
Tešlą į įkaitintą keptuvę pilkite samčiu, o pačią keptuvę laikydami už rankenos sukite, kad tešla plonu sluoksniu pasiskirstytų po visą keptuvės dugną. Kepkite lietinius blynus ant nedidelės ugnies, kad blynai nepridegtų. Apkepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels.
Iškepusius lietinius sulankstykitetaip taip, kaip jums labiau patinka. Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-04-03 13:30
tesla skysta gavosi nekepa blynai prastas receptas geriau vien tik pieno deti tas vanduo neitema
2017-10-24 19:39
skanus blinai kaip skanu
2017-07-14 15:39
Man tesla gavai labai skista
2017-07-09 20:11
Kaip skanu
2021-10-05 00:01