Lietiniai apelsininiam padaže

Lietiniai apelsininiam padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Padažui:
  • Apelsinai, išspausti sultis, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
Blynams:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Miltai, 1.5 stiklinės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
    Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
    Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.

  2. Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
    Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
    Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
    Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
    Apkepiname iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Tango su Helena
» Rašyti komentarą