Lietiniai apelsininiam padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, išspausti sultis, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Miltai, 1.5 stiklinės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius išplakame su pienu, supilame sviestą, persijojame miltus, dedame druską ir gerai išplakame.
Tešlą paliekame pastovėti nors pusvalandį.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą ir pilame cukrų.
Kaitiname maišant, kol cukrus ištirps.
Supilame apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitiname maišant.
Blynus sudedame trikampiais ir dedame į keptuvę su karameliniu padažu.
Apkepiname iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą