Libaniški kebabai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Kedrų riešutai, kapoti, 0.25 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 750 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
- Kuskusas, 0.25 stiklinės
- Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Užpilame kuskusą vandeniu ir paliekame 30 min. pabrinkti.
Mėsą sumaišome su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, česnaku, kuminu, cinamonu, kapotais riešutais bei kiaušiniu.
Galiausiai sudedame nusunktą kuskusą ir gerai išminkome mėsą.
Padalina gautą masę į 12-15 gabaliukų ir suformuojame ant iešmelių pailgus kukulius.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir vartant gerai apkepame kebabus.
Taip pat šiuos kebabus galima kepti orkaitėje.
Patiekiame šiltus su pita ir daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-28 21:41