Libanietiškai troškinta triušiena su ryžiais

Libanietiškai troškinta triušiena su ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 60 gramų
  • Juodieji pipirai, grūsti, 2 gramai
  • Kalendra, maltos sėklos, 5 gramai
  • Morkos, 300 gramų
  • Pomidorai, 120 gramų
  • Ryžiai, 300 gramų
  • Svogūnai, 120 gramų
  • Triušiena, triušis, 1500 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
  • Druska, 30 gramų
  • Sultinys, vištienos, 400 mililitrų
  • Razinos, 60 gramų
  • Pankoliai, sėklos (parduoda vaistinėse), 5 gramai
  • Adžika, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis mažais gabaliukais, apkepinkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje, pagardinkite druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Razinas nuplaukite. Plonais šiaudeliais supjaustytas morkas ir svogūnus pagardinkite druska, maltomis kalendromis, pankolių sėklomis ir pakepkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje. Į troškintuvą sudėkite sluoksniais dalį keptos triušienos, morkas ir svogūnus, vėl sluoksnį triušienos, smulkiai sukapotus pomidorus, česnakų skilteles, razinas, adžiką, ant viršaus suberkite išplautus ir išmirkytus ryžius, atsargiai užpilkite vištienos sultiniu ir uždengę troškinkite 160ºС orkaitėje 50-60 min.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Remigijus
2012-12-23 09:14
Skanu zinoma ir libanietiskai, bet lietuviskai skaniau
as
2012-06-17 14:20
jei jau taip gaila triušio, tai ir recepto kaip triušieną galinti neskaitykit
ieva
2011-11-04 13:07
man tai gaila triusio
gintautas
2010-09-15 10:47
BANDYSIU GAMINTI