Libanietiškai troškinta triušiena su ryžiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 60 gramų
- Juodieji pipirai, grūsti, 2 gramai
- Kalendra, maltos sėklos, 5 gramai
- Morkos, 300 gramų
- Pomidorai, 120 gramų
- Ryžiai, 300 gramų
- Svogūnai, 120 gramų
- Triušiena, triušis, 1500 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
- Druska, 30 gramų
- Sultinys, vištienos, 400 mililitrų
- Razinos, 60 gramų
- Pankoliai, sėklos (parduoda vaistinėse), 5 gramai
- Adžika, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis mažais gabaliukais, apkepinkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje, pagardinkite druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Razinas nuplaukite. Plonais šiaudeliais supjaustytas morkas ir svogūnus pagardinkite druska, maltomis kalendromis, pankolių sėklomis ir pakepkite 30g įkaitintame saulėgrąžų aliejuje. Į troškintuvą sudėkite sluoksniais dalį keptos triušienos, morkas ir svogūnus, vėl sluoksnį triušienos, smulkiai sukapotus pomidorus, česnakų skilteles, razinas, adžiką, ant viršaus suberkite išplautus ir išmirkytus ryžius, atsargiai užpilkite vištienos sultiniu ir uždengę troškinkite 160ºС orkaitėje 50-60 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-17 14:20
jei jau taip gaila triušio, tai ir recepto kaip triušieną galinti neskaitykit 

2011-11-04 13:07




2010-09-15 10:47
BANDYSIU GAMINTI
2012-12-23 09:14