Liaunas vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 250 gramų
- Jautiena, 250 gramų
- Kumpis, rūkytas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 1
- Svogūnai, pusė mėlyno ir pusė paprasto, 1 vienetas
- Sūris, Puskietis riebus
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Paprika, geltona, 1 vienetas
- Petražolės, (šviežios arba šaldytos)
- Prieskoniai, mėsai
- Pipirai
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Kiaulieną ir jautieną išmaišyti. Pridėti prieskonių, krapų, pipirų, suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir įmušti kiaušinį. Išmaištyti.
Kumpį juostelėmis išdėlioti ant kepimo popieriaus. Turi gautis du maždaug 25x30 cm dydžio stačiakampiukai. Ant abiejų sudėti faršą. Ant jo – horizontaliai paprikų griežinėlius, sūrį ir petražoles
Tada viską paspaudžiant, kad neliktų tarpelių, suvynioti.
Beje, prie vieno krašto - to, kuris bus prieš tą kraštą, nuo kurio bus pradedama vynioti, reikia palikti kumpio maždaug 2-3 cm – kad vyniotinis gražiai užsidengtų.Tada abu vyniotinius dėti ant folijos ir į ją susukti, galus užlenkti, kad neištekėtų iš faršo riebaliukai.
Kepti valandą iki 190 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą