Lengviausias korėjietiškų morkų receptas

Lengviausias korėjietiškų morkų receptas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 8 gramai
  • Česnakai, 9 gramai
  • Kalendra, mlata, 2 gramai
  • Morkos, 500 gramų
  • Svogūnai, 10 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, verdantis, 80
  • Actas, obuolių, 30 gramų
  • Druska, 5 gramai
  • Čili, maltas, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:

Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais ar ryžiais.
Tai idealus garnyras prie mėsos, paukštienos bei žuvies.
Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis.
Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais su specialia tarka.
Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti ir šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis.
Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
80 g saulėgrąžų aliejaus pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve.
Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve, uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas.
Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
pica
2015-09-20 16:54
skanu

Vilma
2012-01-24 11:38
Aciu labai skanu.
Mode
2012-01-22 14:56
super receptukas jau trecia karta darau tiktai vietoj cukraus naudoju medu o vietoj acto citrina. Skanaus
Asta
2010-07-05 19:23
greita ir skanu
xlll
2009-11-22 01:48
neskanu