Lengvas pyragas-tortas

Lengvas pyragas-tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Biskvitui:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 0.75 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 0.75 stiklinės
Aptepimui:
  • Sviestas
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra
Kremui:
  • Vanduo, karštas, 300 mililitrų
  • Vanduo, šaltas, virintas, 100 mililitrų
  • Želatina, 20 gramų
  • Cukrus, 7 valgomieji šaukštai
  • Želė, braškių/aviečių, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitui cukrų su kiaušiniais gerai išplakti, suberti miltus ir atsargiai išmaišyti šaukštu. Skardos dugną patepti sviestu, pilti tešlą į skardą.

  2. Biskvitą kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol pagels.

  3. „Debesėliams“ želatiną užpilti 100 ml šalto, virinto vandens ir palikti maždaug 10 minučių. Želatiną statyti ant ugnies ir maišant ištirpinti, bet neužvirti.

  4. 7 šaukštus cukraus ir želė išmaišyti, užpilti 300 ml karšto vandens ir maišyti, kol viskas ištirps. Įmaišyti želatiną ir palikti, kad atauštų iki kambario temperatūros.
    Tuomet plakti 15 - 20 minučių elektriniu plaktuvu, kol masė pradės putoti ir šviesėti, o masės tūris labai padidės.

  5. Ant atvėsusio biskvito (dar tortinės formoje) užkrėsti „Rožinių debesėlių“ masę ir padėti į šaldytuvą. Po kelių valandų galima valgyti. Skaniai skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jovita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2017-09-24 13:17
Super receptukas aciu 100%
asta
2015-01-15 15:47
Isbandziau ir timrai ten niekas nesitaso labai skanu
jura
2013-03-11 15:18
dariau sita torta du kart. Antra karta i debeseliu mase citrinos sulciu dejau kad nebutu taip saldu.
SUPERINIS torciukas!!!!
lauruole
2013-02-14 00:18
mm labai skaniai atrodo, bet is foto sprendziu kad lb jau didelis gaunas, o as noreciau maziuka padaryt tai kiek gr produktu man reiketu det gal galit parasyt? aciu
aureš9
2013-01-07 12:18
pirstus apsilaizaiau