Lengvas pyragas su kiesieliaus milteliais

Lengvas pyragas su kiesieliaus milteliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Razinos
  • Kisielius, pakelis, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).

P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).

KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.

Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.

Receptą atsiuntė: SImonalka
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jurgita
2016-07-20 14:44
Pokelis kisieliaus... Tai yra 85 g.yra 250. Kaip buna raso pokelis zelatinos. Taip iseina koki nusipirkai toki supylei,nesvarbu kiekis, svarbu pokelis.
rasa
2015-11-12 23:50
O kur gauti tu formeliu gal kas zino?
Simona
2013-11-03 12:14
Sveiki visi, aš gaminau ši pyraga gavosi liukx Viska dariau kaip rašė,bet pyliau viena pakeli kisieliaus Gavosi labai skanus ir purus Kita karta kaip kepsiu dėsiu obuolių man rodos kad bus dar skanesnis. Pataru valgyti kol būna neatveses skonis pasaka Vyras prase kad iškepčiau i darba
Marija
2011-07-24 19:04
as taip pat kepiau si pyraga, jis man labai patinka, tik va pirmas man buvo per sausas, o dabar as pridedu antaniniu obuoliu tai toks su rugstele skanus skonis.
nijole
2011-07-07 21:20
man atrodo lad cia bus labai saldu ir riebu reiketu isbandyti