Lengvas pyragas su kiesieliaus milteliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Razinos
- Kisielius, pakelis, 2 vienetai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
5 kiaušinius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus. Į plakinį supilti visus likusius produktus (aliejų, 2 pokelius kisieliaus miltelių, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų). Paruošus tešlą - masę supilti į formą, sudedant džiovintus vaisius (jeigu norima).
P.S. Razinas geriausia nuplovus apdžiovinti ir apvoliojus miltuose sudėti į pyrago masę (tada nusukrenta į krūvą.).
KEPTI: 200 laipsnių orkaitėje 45 min.
Geriau pikrti kokybiškesnį kisieliaus mišinį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-12 23:50
O kur gauti tu formeliu gal kas zino? 

2013-11-03 12:14
Sveiki visi, aš gaminau ši pyraga gavosi liukx
Viska dariau kaip rašė,bet pyliau viena pakeli kisieliaus
Gavosi labai skanus ir purus
Kita karta kaip kepsiu dėsiu obuolių man rodos kad bus dar skanesnis. Pataru valgyti kol būna neatveses skonis pasaka
Vyras prase kad iškepčiau i darba 





2011-07-24 19:04
as taip pat kepiau si pyraga, jis man labai patinka, tik va pirmas man buvo per sausas, o dabar as pridedu antaniniu obuoliu tai toks su rugstele skanus skonis.




2011-07-07 21:20
man atrodo lad cia bus labai saldu ir riebu reiketu isbandyti
2016-07-20 14:44