Lengvai pagaminamas ryžių apkepas su varške

Lengvai pagaminamas ryžių apkepas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 1 sauja
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, išmaišome.

  2. Sudedame ryžius, cukrų, druską, vanilinį cukrų, razinas ir dar kartą viską gerai išmaišome.

  3. Tada įdedame į skardą pateptą riebalais ar sviestu ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus viršus.

  4. Iškepę ištraukiame ir palaikome kelias minutes prieš pjaustydami, kad geriau išsiimtų iš skardos ir truputį pastingtų. Patiekiame su grietine, uogiene ir tirpintu sviestu

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gaile
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danute
2020-10-09 16:05
Tikrai bandysiu rytoj
Janina
2020-10-09 13:26
Kiaušinių neplakame, ar būna purus, gal kas kepėt, pasidalinkit
Birutè
2020-10-09 07:01
Źmonès net neskaito ir neisigilina jug aiśkiai paraśyta virti ryżiai kas neaiśku
Vida
2020-10-08 10:49
Ar nevirtu ryžių 1stiklinė
Vaida
2020-10-08 08:40
Super.