Lengvai pagaminamas ryžių apkepas su varške

Lengvai pagaminamas ryžių apkepas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 1 sauja
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, išmaišome.

  2. Sudedame ryžius, cukrų, druską, vanilinį cukrų, razinas ir dar kartą viską gerai išmaišome.

  3. Tada įdedame į skardą pateptą riebalais ar sviestu ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus viršus.

  4. Iškepę ištraukiame ir palaikome kelias minutes prieš pjaustydami, kad geriau išsiimtų iš skardos ir truputį pastingtų. Patiekiame su grietine, uogiene ir tirpintu sviestu

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gaile
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Junija
2020-03-19 18:30
Skanus. Ir karštas ir šaltas. Ypač sekančią dieną, prie jyodos kavos jį pjaustau kaip desertą, pyragą. Daug metų kepu.
Ramutė
2019-04-28 16:25
Virti-parašyta!
Ramutė
2019-04-28 16:24
Labai skanu
Jurgita
2019-04-12 17:38
Labai skanus apkepas!!!
Gytė
2019-01-03 18:15
Ar ryžius reikia apvirti?