Lazdyno riešutų biskvitukai

Lazdyno riešutų biskvitukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Lazdyno riešutai, kapoti, 1 stiklinė
  • Migdolai, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
  • Sviestas, minkštas, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Supilame kapotus lazdyno riešutus į kepimo skardą ir kartkartėmis pamaišant paskrudiname apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Paskrudintus riešutus paliekame atvėsti.
Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu, arba su šaukštu išmaišome cukrų, sviestą, migdolų ekstraktą, vanilę ir kiaušinius.
Sudedame miltus, kepimo miltelius, skrudintus lazdyno riešutus, viską paminkome ir galiausiai baigiame minkyti ant miltais pabarstyto stalo.
Tešlą storai pakočiojame ir išpjauname norimos formos biskvitukus.
Kepame apie 25 min. 175 laipsnių temperatūroje, kol biskvitukai gražiai paruduoja.
Patiekiame atvėsusius.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą