Lazanija su grybais

Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pienas, 800 mililitrų
- Sūris, 500 gramų
- Grybai, virti, 300 gramų
- Lazanijos lakštai, 250 gramų
- Sviestas 82%, 200 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 2 skiltelės
- Bazilikas, 3 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Morkas, svogūnus supjaustau ir apkepu 50 gr sviesto. Vėliau įspaudžiu česnaką, dedu smulkintus grybus (saują grybų palieku viršui). Įpilu 100 ml vandens, pridedu pomidorų padažo, druskos ir dar viską troškinu apie 15 minučių.
Kitam padažui 100 gr sviesto apkepu miltus ir pilu pieną. Jei būna gumulėlių, išplaku plaktuvu ir skaninu baziliku.
Lazanijos lakštus apveru apie 4 minutes.
Į sviestu išteptą indą dedu eilę lazanijos lakštų, eilę balto padažo, eilę grybų padažo ir užkloju sūrio riekelėmis, taip dedu 4 - 5 eiles priklauso nuo indo dydžio. Viršų kloju sūriu ir kepu apie 30 minučių, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje. Skanaus.
» Rašyti komentarą