Lazanija su faršu

Lazanija su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 700 gramų
  • Lazanijos lakštai, 500 gramų
  • Konservuoti pomidorai, savo sultyse, 400 gramų
  • Sūris, 200 gramų
  • Grietinėlė, 12 proc., 250 mililitrų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 galva
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Prieskoniai, 2 žiupsneliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviestas
  • Pomidorų pasta
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje gerai iškepti faršą, susmulkintus pomidorus, papriką, svogūną ir česnaką. Viską patroškinti ant silpnesnės ugnies.

  2. Kol faršas su daržovėmis troškinasi, kepimo skardoje ištirpdyti sviestą.

  3. Sudėti nevirtus makaronų lakštus į didesnę kepimo formą, ant pirmojo sluoksnio dedame faršo įdaro, pabarstyti sūrio. Vėl dėti makaronų lakštų, įdaro, sūrio. Ant paskutinio sluoksnio užtepti pomidorų pastos ir apiberti sūriu. Supilti grietinėlę. Uždengti folija.

  4. Kepti apie 40 minučių, iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus ;)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Giedrė
2017-04-26 17:00
Taip pat galima, įpilti stiklinę vandens į patroškintą masę
Giedrė
2017-04-26 16:56
Makaronai nelieka kieti Naudojau 500g, bet man visų nereikėjo, tai manau, jog užtektų ir 250g
Violeta
2017-03-30 15:02
Pirmą kartą sutinku lazanijos receptą be padažo. O nevirti makaronai be jokio padažo nelieka kieti? Lazanijos lakštai taip pat būna ir 250g, ir 500g pakuotėje, todėl reikėtų nurodyti svorį