Lazanija su faršu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 700 gramų
- Lazanijos lakštai, 500 gramų
- Konservuoti pomidorai, savo sultyse, 400 gramų
- Sūris, 200 gramų
- Grietinėlė, 12 proc., 250 mililitrų
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 galva
- Česnakai, 1 skiltelė
- Prieskoniai, 2 žiupsneliai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas
- Pomidorų pasta
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Keptuvėje gerai iškepti faršą, susmulkintus pomidorus, papriką, svogūną ir česnaką. Viską patroškinti ant silpnesnės ugnies.
Kol faršas su daržovėmis troškinasi, kepimo skardoje ištirpdyti sviestą.
Sudėti nevirtus makaronų lakštus į didesnę kepimo formą, ant pirmojo sluoksnio dedame faršo įdaro, pabarstyti sūrio. Vėl dėti makaronų lakštų, įdaro, sūrio. Ant paskutinio sluoksnio užtepti pomidorų pastos ir apiberti sūriu. Supilti grietinėlę. Uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių, iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-26 16:56
Makaronai nelieka kieti
Naudojau 500g, bet man visų nereikėjo, tai manau, jog užtektų ir 250g 


2017-03-30 15:02
Pirmą kartą sutinku lazanijos receptą be padažo. O nevirti makaronai be jokio padažo nelieka kieti? Lazanijos lakštai taip pat būna ir 250g, ir 500g pakuotėje, todėl reikėtų nurodyti svorį
2017-04-26 17:00