Lavašo suktinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, krūtinėlė, lengvai parūkyta, 150 gramų
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Lydytas sūris, tepamas, indelis, 1 vienetas
- Lavašas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis.
Pievagrybius, supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu.
Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną.
Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms.
Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais.
Skanūs tiek šalti, tiek šilti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-11 12:18
Man tai tas lavašas kai pastuvi,sumirksta tai skonis kai neiskeptas,skaniau tosterine duona iskocioti ir daryt!
2014-02-20 22:41

2013-03-09 23:05
kokios dar kalorijos?
jei skaiciuojat tai valgyk tik salotas ir nelandziok i receptu puslapius
D


2012-11-22 11:45
tikrai skanu tik as darau su rukita lasisa 

2014-11-10 22:11