Lavašo suktinukai

Lavašo suktinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, krūtinėlė, lengvai parūkyta, 150 gramų
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Lydytas sūris, tepamas, indelis, 1 vienetas
  • Lavašas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis.
Pievagrybius, supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu.
Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną.
Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms.
Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais.
Skanūs tiek šalti, tiek šilti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Asta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jovita
2014-11-10 22:11
aš tai neperku jokių lavašų, o pati iškepu plonų blynų. Į vidų įdedu lašišos ir tarkuoto Džiugo sūrio ir susuktus supjaustau.
siga
2014-10-11 12:18
Man tai tas lavašas kai pastuvi,sumirksta tai skonis kai neiskeptas,skaniau tosterine duona iskocioti ir daryt!
(anonimas)
2014-02-20 22:41
noreciau
kristina
2013-03-09 23:05
kokios dar kalorijos? jei skaiciuojat tai valgyk tik salotas ir nelandziok i receptu puslapius D
Nijole
2012-11-22 11:45
tikrai skanu tik as darau su rukita lasisa