Lavašas su pievagrybių-sūrio-kiaušininių-kaparėlių įdaru

Lavašas su pievagrybių-sūrio-kiaušininių-kaparėlių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, nedideli, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Majonezas, be konservantų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Druska
  • Lavašas, 1 vienetas
  • Fermentinis sūris, 100 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Kaparėliai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.

Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, tada beriame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, barstome druskos, pipirų ir viską pakepiname minutę laiko. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.

Lavašą padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą. Tada supjaustome griežinėliais.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laurute
2019-07-13 10:54
Tai kad cia ir nereikia pieno moterie
moteris
2019-05-12 22:31
Skaitau recepto igridientus, nu nematau, kad reiketu pieno. Manau skanu, pabandysiu padaryti