Lavašas su pievagrybių-sūrio-kiaušininių-kaparėlių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, nedideli, 2 vienetai
- Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
- Majonezas, be konservantų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Druska
- Lavašas, 1 vienetas
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Juodieji pipirai
- Kaparėliai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.
Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, tada beriame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, barstome druskos, pipirų ir viską pakepiname minutę laiko. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.
Lavašą padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą. Tada supjaustome griežinėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-07-13 10:54
Tai kad cia ir nereikia pieno moterie
2019-05-12 22:31
Skaitau recepto igridientus, nu nematau, kad reiketu pieno. Manau skanu, pabandysiu padaryti 

2021-03-25 00:15