Lavašas su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, virtos, 4 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Lašiša, 100 gramų
- Majonezas
- Aliejus, 30 gramų
- Prieskoniai, įvairūs
- Grybai, virti, 200 gramų
- Lavašas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Atskirai viską (išskyrus lavašą) susmulkinus apkepam aliejuje, sumaišome, įdedame maltų pipirų, prieskonių, sumaišome su majonezu.
Lavašą aptepame majonezu, aptepame paruošta mase, suvyniojame voleliu, kiek atšaldome paslėgę, supjaustome ir ragaujame.
Pigu ir skanu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-23 08:45
O lašiša naudojama rūkyta?
2012-04-29 16:52