Laukiniai šonkauliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, smulkinti, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulės šonkauliai, ar jautienos šonkauliai
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Romas, tamsus, 4 valgomieji šaukštai
- Tabasko padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Vorčesterio padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Šonkauliukus apšlakstome aliejumi bei citrinų sultimis ir apkepame maždaug 180 laipsnių orkaiteje valandą, pusantros.
Nuo šio marinato mėsytė būna ypač aromatinga ir sultinga.
Iš visų kitų produktų sumaišome marinatą, į jį sudedame iškeptus šonkauliukus ir paliekame šaldytuve geriausiai per naktį. Tada įkaitiname orkaitę ir kepame ant grotelių apie 20 minučių, vis pašlakstydami marinatu, kol gražiai apskrus. Garnyrui puikiai tinka bulvės, rauginti agurkėliai, paprikos, konservuoti kukurūzai arba tiesiog virtos kukurūzų burbuolės ar žirniai.
Skonis neišpasakytas... Marinatas legenda :) Puikiai tinka gurmanams su raudono vyno taure ir tikriems vyrams su alaus bonkute :)
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-28 18:50
Pabandysim sita recepta megstu gaminti sonkauliukus tai paziuresim kaip gausis o ats. parasysiu veliau kaip gavosi 

2010-03-15 13:02
labai skanu. tik as kad greiciau butu iskart zalia mesyte pamarinuoju porai valandu ir kisu i orkaite
vis paslaxtau likusiu marinatu. ir greiciau ir skonis toks pat 


2010-03-06 22:58
Nu jo... . Pasistatom buteliuką ir laukiam per naktį kol pasimarinuos 

2009-10-18 12:00

2015-02-25 22:27