Lašišų faršo kotletai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lašiša, faršas, 500 gramų
- Batonas, riekelės, 2 vienetai
- Jogurtas, natūralus, 2 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, žuvies
- Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:
Troškinimui reiks:
150g grietinėlės
1 svogūno galvutė
šaukstas krapų
šaukštelis universalių prieskonių.
Į žuvies faršą įberti citrinpipirių ir žuvies prieskonių, įmušti 3 kiaušinius. Batono riekeles pamirkyti piene ir susmulkinus įdėti į faršą. Įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus, jogurtą ir viską gerai išmaišyti. Tada įdėti manų krupas ir vėl gerai išmaišyti. Kotletus kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus kotletukus troškinti puode užpylus grietinėle, smulkiai įpjausčius svogūną, įdėjus smulkiai pjaustytus krapus ir ibėrus šaukštelį universalių prieskonių. Valgyti su bulvėmis ir majonezo - ketčupo padažu.
SKANAUS!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-11-03 10:58
Aciu uz receptuka!!!
2015-08-25 11:57
siandien kepiau,skanu.aciu
2015-08-25 11:29
kiek laiko troskinti
2015-07-27 21:07
Labai skanud kotletukai,tik as truputi pagal save dariau,netroskinau ir vietoj manu kruopu dejau sauksta dziuveseliu,gavosi labai skanus. Aciu uz receptuka.
2021-07-21 14:33