Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašiša, šviežia, 500 gramų
- Ryžiai, juodieji, 400 gramų
- Avokadai, 400 gramų
- Žaliosios citrinos, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Vasabi, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Juoduosius ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir palikti atvėsti.
Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, berti druskos ir pipirų bei apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus sudėti avokadus bei lašišą.
Papuošti citrinos žiedais ar šviežiomis mėtomis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą