Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, šviežia, 500 gramų
  • Ryžiai, juodieji, 400 gramų
  • Avokadai, 400 gramų
  • Žaliosios citrinos, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Vasabi, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Juoduosius ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir palikti atvėsti.

  2. Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, berti druskos ir pipirų bei apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

  3. Lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus sudėti avokadus bei lašišą.

    Papuošti citrinos žiedais ar šviežiomis mėtomis.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą