Lašišos sumuštinukai su ypatingu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Prancūziškas batonas, 0.5 vieneto
- Sūdyta lašiša, 100 gramų
- Sviestas, 40 gramų
- Krapai, 1 pundelis
- Kreminė varškė, 100 gramų
- Citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Dižono garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Krienai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 0.5 žiupsnelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Paskrudinti sausoje keptuvėje, skrudintuvėje ar orkaitėje.
Į varškės kremą įspausti citrinos sulčių, dėti garstyčias, krienus, pagardinti pipirais ir druska, kruopščiai išmaišyti.
Ant duonos riekelių tepti sviestą, dėti po gabaliuką lašišos, užtepti varškės kremu ir pagardinti krapais. Skanaus!
» Rašyti komentarą