Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
- Pomidorai, vynuoginiai, 8 vienetai
- Salotos, (garbanotos), 100 gramų
- Duona, „Macai“ , 4 lapai
- Salotos, „Wakame“ , 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 50 gramų
- Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
- Vynas, balto, 10 gramų
- Druska
- Špinatai, lapai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Majonezo gamyba: išsukami kiaušinių tryniai, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Ant duonelės sudedami juostelėmis pjaustyti agurkai, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos.
Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su pomidoriukais, aliejumi bei druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
» Rašyti komentarą