Lašišos skanėstas

Šiltas ,gaivus,sotus skanėstas.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė, 300 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Kivi, 2 vienetai
- Pastarnokas, 1 vienetas
- Žuvies prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
- Spanguolės, 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Lašišos gabalėlius gausiai apipilame žolelių mišiniu, skirtu žuviai ir marinuojame 1 valandą folijoje.
Kepame apie 20 minučių orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.
Nuluptas bulves verdame su žiupsneliu druskos, kai bus minkštos, triname bulvių košę, užplikant verdančiu pienu.
Pastarnokus nulupame, supjaustome juostelėmis ir labai trumpai apkepame aliejuje ant keptuvės.
Viską dedu į lėkštę, puošiu kivi ir spanguolėmis. Skanaus.
» Rašyti komentarą