Lašišos skanėstas

Lašišos skanėstas
Šiltas ,gaivus,sotus skanėstas.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė, 300 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Kivi, 2 vienetai
  • Pastarnokas, 1 vienetas
  • Žuvies prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Spanguolės, 1 saujelė
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos gabalėlius gausiai apipilame žolelių mišiniu, skirtu žuviai ir marinuojame 1 valandą folijoje.

  2. Kepame apie 20 minučių orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.

  3. Nuluptas bulves verdame su žiupsneliu druskos, kai bus minkštos, triname bulvių košę, užplikant verdančiu pienu.

  4. Pastarnokus nulupame, supjaustome juostelėmis ir labai trumpai apkepame aliejuje ant keptuvės.

  5. Viską dedu į lėkštę, puošiu kivi ir spanguolėmis. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą