Lašišos šašlykas

Lašišos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Palaikyti šaldytuve 0,5-1 h.
Suverti ant mediniu iešmelių ir kepti grilio keptuvėje arba lauke kaip šašlykus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą