Lašišos šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Paprika, milteliai
- Petražolės, smulkintos
- Lašiša, filė, šviežia, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Lašišos filė supjaustyti stačiakampio formos gabalėliais ir sumaišyti juos su druska, pipirais, paprikos milteliais, petražolėmis apšlakstyti citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
Palikti bent 30 min. pasimarinuoti.
Žuvies šašlykus suverti ant medinių iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
Patiekti su daržovėmis ir virtais ryžiais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą