Lašišos salotos su vynuogėmis

Lašišos salotos su vynuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kriaušės, 100 gramų
  • Obuoliai, 100 gramų
  • Paprika, 100 gramų
  • Porai, 30 gramų
  • Vynuogės, 50 gramų
  • Lašiša, virta, 250 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 20 gramų
  • Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Sūris, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Lašišą supjaustyti 1x1 cm kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustyti pailgais gabaliukais, papriką - kubeliais, porus - žiedeliais.
Visus produktus atsargiai išmaišyti ir užpilti užpilu iš aliejaus, sojos padažo ir citrinos sulčių.
Salotų viršų apibarstyti sūrio kubeliais.

Receptą atsiuntė: Saulutė
» Rašyti komentarą