Lašišos salotos su vynuogėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kriaušės, 100 gramų
- Obuoliai, 100 gramų
- Paprika, 100 gramų
- Porai, 30 gramų
- Vynuogės, 50 gramų
- Lašiša, virta, 250 gramų
- Alyvuogių aliejus, 20 gramų
- Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Sūris, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Lašišą supjaustyti 1x1 cm kubeliais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustyti pailgais gabaliukais, papriką - kubeliais, porus - žiedeliais.
Visus produktus atsargiai išmaišyti ir užpilti užpilu iš aliejaus, sojos padažo ir citrinos sulčių.
Salotų viršų apibarstyti sūrio kubeliais.
» Rašyti komentarą