Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO lašišos filė, 300 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Citrinos, žalioji, 1 vienetas
- Paprika, raudona, 2 vienetai
- Žirniai, žalieji (ankštys), 8 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Smulkiais kubeliais supjaustoma 200 g lašišos , sumaišoma su minkštu sviestu ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama oda ir atvėsinama. Žirneliai nuplikomi verdančiu vandeniu ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje.
Patiekti tinka su rugine duona.
» Rašyti komentarą