Lašišos kepsnys su citrinų padažu

Lašišos kepsnys su citrinų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos, 2 gabalai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Padažui:
  • Baltas vynas, 1 stiklinė
  • Sviestas, 100 gramų
  • Citrinų sultys, 1 vienetas
  • Džiovintos petražolės, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.

  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.

  3. Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Kotryna
» Rašyti komentarą