Lašišos kepsnys su citrinų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė be odos, 2 gabalai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Baltas vynas, 1 stiklinė
- Sviestas, 100 gramų
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Džiovintos petražolės, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.
Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!
» Rašyti komentarą