Lašišos kepsniai su bulvių ir špinatų garnyru

Lašišos kepsniai su bulvių ir špinatų garnyru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, šviežios, 4 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Špinatai, 1 sauja
  • Lašiša, kepsniai, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Bulves švariai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
Bulves 20 min. apverdame pasūdytame vandenyje.
Lašišos kepsnius įtriname druska, dedame į 1 šaukštu aliejaus išteptą kepimo indą ir kepame apie 10-15 min. 240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Keptuvėje išlydome sviestą ir apie 3-4 min., nuolat maišant, patroškiname susmulkintu špinatus.
Patroškintus špinatus išimame iš keptuvės.
Į tą pačią keptuvę, kur troškinosi špinatai, supilame likusį alyvuogių aliejų ir apie 5-6 min. pakepiname apvirtas bulves.
Tuomet į keptuvę su bulvėmis sudedame špinatus ir patroškiname apie 1-2 min.
Citriną supjaustome plonais griežinėliaisis ir kiekvieną jų įpjauname.
Lašišos kepsnius sudedame į lėkštes, šalia sudedame bulvių bei špinatų garnyrą ir papuošiame citirnos griežinėliais.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą