Lašišos kepsniai

Lašišos kepsniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė, 2 kilogramai
  • Sūris, tarkuotas, 200 gramų
  • Paprika, didelė, 1 vienetas
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
  • Druska
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytą žuvį supjaustyti 1,5- 2 cm storio gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais.

  2. Kepimo formą, kurioje bus kepama žuvis dėti į 200 °C orkaitę. Kepsnius apšlakstyti citrinų sultimis ir atsargiai sudėti į karštą formą.

  3. Sumažinti temperatūrą iki 180 °C, kepsnių viršų aptepti majonezu ir ant viršaus berti pjaustytas paprikas. Kepti 25-30 minučių. Baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2014-01-27 11:08
Tikrai išbandžiau su Afrikiniu šamu, pirkau internetu. Labai gardžiai išėjo ir ne taip riebu!
venera
2014-01-27 10:33
labai patiko
sonata
2013-11-04 17:47
Arnas
2013-08-05 16:34
Pakeiskite į Afrikinį šamą (galite užsisakyti internetu). Gardu ir gerokai sveikiau. Pabandykite!