Lašišos kepsniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė, 2 kilogramai
- Sūris, tarkuotas, 200 gramų
- Paprika, didelė, 1 vienetas
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai
- Druska
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išvalytą žuvį supjaustyti 1,5- 2 cm storio gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais.
Kepimo formą, kurioje bus kepama žuvis dėti į 200 °C orkaitę. Kepsnius apšlakstyti citrinų sultimis ir atsargiai sudėti į karštą formą.
Sumažinti temperatūrą iki 180 °C, kepsnių viršų aptepti majonezu ir ant viršaus berti pjaustytas paprikas. Kepti 25-30 minučių. Baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-27 11:08
Tikrai išbandžiau su Afrikiniu šamu, pirkau internetu. Labai gardžiai išėjo ir ne taip riebu! 

2014-01-27 10:33
labai patiko



2013-11-04 17:47


2013-08-05 16:34
Pakeiskite į Afrikinį šamą (galite užsisakyti internetu). Gardu ir gerokai sveikiau. Pabandykite!
2021-03-29 11:44