Lašišos karis

Lašišos karis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos, 200 gramų
  • Kokosų pienas, 200 mililitrų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
  • Čili, 1 vienetas
  • Karis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Laurų lapai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.

  2. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą