Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO sūdyta lašišos filė, 400 gramų
  • Sūris, „Parmeggiano reggiano“, 100 gramų
Padažui:
  • Pomidorai, džiovinti, aliejuje, 100 gramų
  • „Vorčesterio“ padažas, 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 100 gramų
  • Ciberžolė, 3 gramai
  • Krapai, 10 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Padažo gamyba: mažais kubeliais supjaustomi džiovinti pomidorai ir sumaišomi su ciberžole, smulkintais krapais aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, dekoruojama krapų šakelėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: ZIGMAS
» Rašyti komentarą