Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO sūdyta lašišos filė, 400 gramų
- Sūris, „Parmeggiano reggiano“, 100 gramų
- Pomidorai, džiovinti, aliejuje, 100 gramų
- „Vorčesterio“ padažas, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Ciberžolė, 3 gramai
- Krapai, 10 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Padažo gamyba: mažais kubeliais supjaustomi džiovinti pomidorai ir sumaišomi su ciberžole, smulkintais krapais aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, dekoruojama krapų šakelėmis.
» Rašyti komentarą