Lašišiniai kotletukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, 1 sauja
- Krapai, padažui
- Svogūnai, laiškai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Lašiša, filė, 700 gramų
- Alyvuogių aliejus
- Majonezas, padažui
- Marinuoti agurkai, padažui
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais.
Žalumynus susmulkinti.
Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus.
Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų).
Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.
» Rašyti komentarą