Lašišiniai kotletukai

Lašišiniai kotletukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai, 1 sauja
  • Krapai, padažui
  • Svogūnai, laiškai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Lašiša, filė, 700 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Majonezas, padažui
  • Marinuoti agurkai, padažui
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Lašišos filė supjaustyti 1x1 cm gabaliukais.
Žalumynus susmulkinti.
Išmaišyti žuvį, žalumynus ir kiaušinius su druska, citrinos sultimis ir 1 šaukšteliu alyvuogių aliejaus.
Įkaitinti keptuvėje alyvuogių aliejų, dėti su šaukštu žuvies masę ir kepti, kol kotletukai gražiai pagels (atsargiai apversti, kad nesuirtų).
Padažas: smulkiai supjaustytus agurkėlius ir krapus sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti.

Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą