Lašiša žolelių-grietinėlės padaže

Lašiša žolelių-grietinėlės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, padažui
  • Juodieji pipirai
  • Kiaušiniai, tryniai, padažui, 2 vienetai
  • Lašiša, be odos
  • Grietinėlė, neriebi, padažui, 300 mililitrų
  • Druska
  • Citrinpipiriai
  • Petražolės, padažui
  • Rozmarinas, padažui
  • Krapai, padažui
Gaminimo instrukcija:

Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus bazilikus bei SANTA MARIA prieskonius. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
viktorija
2013-03-10 19:13
Labai skanu Ką tik išbandžiau ir jau pasidalinau šiuo receptu su savo mama Ačiū už tokį paprastą receptuką.