Lašiša žolelių-grietinėlės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, padažui
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, tryniai, padažui, 2 vienetai
- Lašiša, be odos
- Grietinėlė, neriebi, padažui, 300 mililitrų
- Druska
- Citrinpipiriai
- Petražolės, padažui
- Rozmarinas, padažui
- Krapai, padažui
Gaminimo instrukcija:
Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus bazilikus bei SANTA MARIA prieskonius. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-10 19:13