Lašiša žolelių-grietinėlės padaže

Lašiša žolelių-grietinėlės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, padažui
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, padažui
  • Petražolės, padažui
  • Rozmarinas
  • Kiaušiniai, tryniai, padažui, 2 vienetai
  • Lašiša, filė, 1 vienetas
  • Grietinėlė, neriebi, padažui, 300 mililitrų
  • Druska
  • Citrinpipiriai
  • Sultys, citrinų, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą