Lašiša „Tsotskhali“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 4 vienetai
- Česnakai, 2
- Graikiniai riešutai, 2 stiklinės
- Kalendra, sėklos, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Lašiša, 1 vienetas
- Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonieji pipirai, aštrūs, 0.2 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-27 13:26
taip ziauru kad numireli gali prikelt






2010-06-22 13:53
sveiki,
gal kas bandet daryt ir pakomentuotumen taip gavosi?
gal kas bandet daryt ir pakomentuotumen taip gavosi?

2011-12-28 19:25