Lašiša „Tsotskhali“

Lašiša „Tsotskhali“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 4 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Graikiniai riešutai, 2 stiklinės
  • Kalendra, sėklos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Lašiša, 1 vienetas
  • Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonieji pipirai, aštrūs, 0.2 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Augustė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Godulka
2011-12-28 19:25
Aš dariau ir gavosi tokio švelnaus skonio ir labai įdomaus. Citrinos šiek tiek per daug aš dariau su 3. Siūlau visiems pasigaminti: ))
mindukazzzz
2010-08-27 13:26
taip ziauru kad numireli gali prikelt
Simona
2010-06-22 13:53
sveiki,

gal kas bandet daryt ir pakomentuotumen taip gavosi?