Lašiša švediškai

Lašiša švediškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, griežinėliai, 3 vienetai
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, nebūtina
  • Pomidorai, slyviniai, 250 gramų
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, ploni griežinėliai, 4 vienetai
  • Prieskoniai, žuviai
  • Čili, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Ištiestoje folijoje sudėti 4 filė griežinėlius. Juos šiek tiek patrinti perpjautu čili pipiru, išspausti šiek tiek citrinos, pabarstyti žuvies prieskoniais, pipirais, druska. Supjaustyti česnaką, citriną išdėlioti ant filė.

Perpjauti per pusę čili pipirą (jei mėgstate aštriai, sėklyčių neišimkite) ir padėti ant kiekvieno filė gabalėlio.

Lašišos filė sudėti į foliją, užkloti svogūnais, o ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles ir sviesto griežinėlius. Kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 25 min. Galima patiekti su keptomis bulvėmis.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Indrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-25 00:04
Vienas skaniausių žuvies receptų - nebūtinai su lašiša
autore
2013-12-07 16:15
Tik pries dedant i orkaite, suvyniokite i folija, pamirsau pamineti