Lašiša švediškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, griežinėliai, 3 vienetai
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Krapai, nebūtina
- Pomidorai, slyviniai, 250 gramų
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Lašiša, filė, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, ploni griežinėliai, 4 vienetai
- Prieskoniai, žuviai
- Čili, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Ištiestoje folijoje sudėti 4 filė griežinėlius. Juos šiek tiek patrinti perpjautu čili pipiru, išspausti šiek tiek citrinos, pabarstyti žuvies prieskoniais, pipirais, druska. Supjaustyti česnaką, citriną išdėlioti ant filė.
Perpjauti per pusę čili pipirą (jei mėgstate aštriai, sėklyčių neišimkite) ir padėti ant kiekvieno filė gabalėlio.
Lašišos filė sudėti į foliją, užkloti svogūnais, o ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles ir sviesto griežinėlius. Kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 25 min. Galima patiekti su keptomis bulvėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-07 16:15
Tik pries dedant i orkaite, suvyniokite i folija, pamirsau pamineti 

2021-03-25 00:04