Lašiša su kuskusu

Lašiša su kuskusu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, išspaustos sultys, 0.5 vieneto
  • Juodieji pipirai
  • Kalendra, sukapotos
  • Pomidorai, stambiai pjaustyti, 2 vienetai
  • Lašiša, filė su oda, 200 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Čili, be sėklų, smulkintas, 1 vienetas
  • Cukinijos, lazdelėmis pjaustyta, 1 vienetas
  • Šparagai
  • Kuskusas, 115 gramų
Gaminimo instrukcija:

Suberkite į dubenį manų krupinius ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad būtų apsemti. Atidėkite į šalį 3 min., kad išmirktų. Skersai supjaustykite lašišą piršto didumo gabaliukais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska bei pipirais. Įkaitinkite nedidelę keptuvę su nesvylančia danga, sudėkite lašišos gabaliukus. Įmeskite cukinijas, šparagų ūglius, aitriąsias paprikas ir kepkite 2 minutes (po minutės lašišą apverskite). Į kruopinius įmaišykite pomidorus, įpilkite citrinos sulčių ir 4 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite kalendų ir pabarstykite prieskonių pagal skonį. Į lėkštę išdekite lašišos gabaliukus (daržoves palikite keptuvėje), o į keptuvę sudėkite kruopinius. Sumaišykite, tada į keptuvę vėl sudėkite lašišos gabaliukus (ant kruopinių), uždenkite ir kepkite apie 2 min ant nedidelės ugnies. Tada viską iškelkite į lėkštę. Greita ir skanu. Skanaus

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą