Lašiša su krapų padažu

Lašiša su krapų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, žiupsnelis
  • Krapai, kapoti, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Lašiša, žalia, pjaustyta gabalėliais, 8 vienetai
  • Aliejus, augalinis, 1 vienetas
  • Grietinė, 250 gramų
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Knorr
» Rašyti komentarą