Lašiša su krapų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, žiupsnelis
- Krapai, kapoti, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Lašiša, žalia, pjaustyta gabalėliais, 8 vienetai
- Aliejus, augalinis, 1 vienetas
- Grietinė, 250 gramų
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
» Rašyti komentarą