Lašiša su brendžio padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 3 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Kukurūzai, konservuoti, 100 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
- Salotos, 100 gramų
- Lašiša, filė, 8 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Brendis, 250 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Žalumynai
- Šparaginės pupelės, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuo 3 citrinų nulupti plonomis juostelėmis žievę, užpilti brendžiu ir palikti marinuotis 6 val.
Lašišos filė šiek tiek padaužyti, pasūdyti, papipirinti.
Tada ant filiukų sudėti šparagines pupeles ir kukurūzus. Susukti, jei reikia sutvirtinti pagaliukais.
Žuvies ruletus sudėti į riebalais pateptą kepimo indą ir kepti orkaitėje apie 25 min. Iškeptą žuvį laikyti šiltai.
Brendį su žievelėmis suplakti su alyvuogių aliejumi, pasūdyti, papipirinti.
Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, suplėšyti salotų lapus, sumaišyti ir užpilti brendžio padažu.
Sudėti žuvies ruletus į lėkštę, šalia įdėti salotų su brendžio padažu, papuošti žalumynais.
» Rašyti komentarą