Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, (salotoms), 1 vienetas
  • Avokadai, spjaustyti kubeliais, (salotoms), 2 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai, smulkinti, švieži, (salotoms), 1 sauja
  • Rozmarinas, (salotoms), 1 sauja
  • Svogūnai, žieminiai, (salotoms), 3 vienetai
  • Lašiša, filė, 800 gramų
  • Alyvuogių aliejus, (salotoms), 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Akmens druska, malūnėlyje, 1 valgomasis šaukštas
  • Akmens druska, malūnėlyje, (salotoms)
  • Malta aitrioji paprika, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą