Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis


- Agurkai, (salotoms), 1 vienetas
- Avokadai, spjaustyti kubeliais, (salotoms), 2 vienetai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Krapai, smulkinti, švieži, (salotoms), 1 sauja
- Rozmarinas, (salotoms), 1 sauja
- Svogūnai, žieminiai, (salotoms), 3 vienetai
- Lašiša, filė, 800 gramų
- Alyvuogių aliejus, (salotoms), 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Akmens druska, malūnėlyje, 1 valgomasis šaukštas
- Akmens druska, malūnėlyje, (salotoms)
- Malta aitrioji paprika, 2 valgomieji šaukštai
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.
Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.
Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!