Lašiša norvegiškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Lašiša, filė
- Grietinėlė
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Daržovės, šaldytos, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Sviežią lašišos filė (gali būti su odele) supjaustykite lygiomis dalimis ir pamarinuokite iki valandos su druska, pipirais ir 1 citrinos sultimis.
Dėkite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kol gražiai apskrus.
Į mažesnį puodą supilkite 1 maišelį šaldytų daržovių (kokias jūs labiausiai mėgstate) ir, įdėję sviesto, truputį patroškinkite su žiupsneliu druskos.
Galite pagardinti jūsų mėgstamais prieskoniais.
Uždėkite daržoves ant lašišos, užpilkite grietinėlės, kad apsemtų, ir vėl į orkaitę, kol daržovės išsitroškins.
Ruošiu jau daug metų. Laaabai gardu ir lengva paruošti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-07-23 18:53
Kazin ar norvegai tiek ilgai kepa lasisa,nes mes Svedijoj visa lasisos file kepam tik 20-25 min. kepant ilgiau-tampa sausa. Tai pagrindine salyga kepant lasisa-neperkepti...
2012-05-15 11:56
taigi lasisai uztenka 5min iskept! Tiek priruosus ir pritroskinus gali tekt semt saukstais pliurzenas lekstej... fu...
2012-01-30 15:20
'kol graziai apskrus'-
...svarbiausias dalykas kepant lasisa-jos neperkepti! 


2011-10-06 21:10



2013-12-05 10:56